search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:36
MENU CLOSE

Έρχεται και η τρίτη δόση του επιδόματος θέρμανσης

09.01.2014 08:08
Έρχεται και η τρίτη δόση του επιδόματος θέρμανσης - Media

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η καταβολή της τρίτης δόσης του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η καταβολή της τρίτης δόσης του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη μέσω Twitter, η τρίτη δόση του επιδόματος θέρμανσης θα πιστωθεί μέσα σε λίγες μέρες sτους λογαριασμούς των δικαιούχων.
 
Συνολικά το υπουργείο Οικονομικών έχει χορηγήσει μέχρι σήμερα 59,5 εκατ. ευρώ προς τους δικαιούχους του επιδόματος, που κυμαίνεται από 210 έως και 1.050 ευρώ, ανάλογα με τη γεωγραφική ζώνη και την επιφάνεια της κατοικίας.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η ηγεσία του υπουργείου είχε δεσμευθεί για εξόφληση του επιδόματος μέσα σε είκοσι ημέρες από την υποβολή της αίτησης, αλλά στην πράξη έχει καταδειχθεί πως απαιτείται περισσότερος χρόνος.
 
Την τρίτη δόση του επιδόματος θέρμανσης θα λάβουν ουσιαστικά οι φορολογούμενοι που προμηθεύτηκαν πετρέλαιο από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά.
 
Από τα τέλη Οκτωβρίου έως σήμερα περισσότεροι από 730.000 φορολογούμενοι υπέβαλαν αίτηση διεκδικώντας το επίδομα θέρμανσης, όταν το υπουργείο Οικονομικών εκτιμούσε αρχικά ότι οι δικαιούχοι δεν θα ξεπεράσουν τις 580.000.
 
Σημειώνεται πως οι διαθέσιμες πιστώσεις για επίδομα θέρμανσης έχουν προϋπολογιστεί στα 180 εκατ. ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:31