search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Μεγαλύτερα κέρδη και προσλήψεις για τηv Rolls-Royce

09.01.2014 13:02
Μεγαλύτερα κέρδη και προσλήψεις για τηv Rolls-Royce - Media

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η θρυλική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων παρουσίασε αύξηση 1,5% των πωλήσεών της.

 
Μπορεί οι φτωχοί να γίνονται πιο φτωχοί, οι πλούσιοι ωστόσο παραμένουν πλούσιοι και επισήμως αυξάνουν τις περιουσίες τους.
 
Και για του λόγου το αληθές, τα οικονομικά αποτελέσματα της Rolls-Royce.
 
Για τέταρτη συνεχή χρονιά η θρυλική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων παρουσίασε αύξηση 1,5% των πωλήσεών της σε σχέση με το 2012, παραδίδοντας συνολικά 3.630 αυτοκίνητα στους πελάτες της το 2013.
 
Για να ανταποκριθεί στη ζήτηση η ιστορική αυτοκινητοβιομηχανία -που ανήκει πλέον στην BMW- ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόσληψη 100 ακόμη υπαλλήλων στο εργοστάσιό της στο Σάσεξ της Μεγ. Βρετανίας.
 
Η Rolls-Royce λάνσαρε το μοντέλο Wraith τον περασμένο Μάρτιο στην έκθεση αυτοκινήτων της Γενεύης κι έκτοτε είδε την παραγωγή της να εκτοξεύεται.
 
«Είχαμε μια πολύ καλή χρονιά, διατηρήσαμε τη θέση μας στην κορυφή της αγοράς των υπερ-πολυτελών αυτοκινήτων», δήλωσε ο Τόρστεν Μίλερ-Ότβος, διευθύνων σύμβουλος της Rolls-Royce Motor Cars.
 
Οι πωλήσεις της Rolls-Royce παρουσίασαν την περασμένη χρονιά αύξηση 17% στη Μέση Ανατολή και 11% στην Κίνα.
 
Υπολογίζεται πως η αυτοκινητοβιομηχανία, που απασχολεί συνολικά 1.300 υπαλλήλoυς, παρήγαγε 1.5 εκατ. αυτοκίνητα το 2013, τον μεγαλύτερο αριθμό της τελευταίας εξαετίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50