search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:31
MENU CLOSE

Βίτσας για Τατσόπουλο: «Μιλά χωρίς να ξέρει»

09.01.2014 14:59
Βίτσας: Καμμένος και Μουζάλας έχουν δώσει την ψυχή τους για το προσφυγικό  - Media

Αδειάζει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας τον βουλευτή του κόμματος Πέτρο Τατσόπουλο αναφορικά με τις δηλώσεις του ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες των τρομοκρατών.

Αδειάζει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας τον βουλευτή του κόμματος Πέτρο Τατσόπουλο αναφορικά με τις δηλώσεις του ότι  υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες των τρομοκρατών.
 
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο Δημήτρης Βίτσας άσκησε κριτική στον Π. Ταττσόπουλο λέγοντας ότι «μιλά άστοχα για πράγματα που δεν ξέρει αλλά, όπως ο ίδιος λέει, φαντάζεται, με παραδοξότητες και «λογικά» άλματα». Και συνέχισε «Κανείς και καμιά στο ΣΥΡΙΖΑ από πολιτική και ιδεολογική άποψη δεν συμπαθεί καν την τρομοκρατία. Είναι άλλο ζήτημα ότι η ίδια η νομική επιστήμη έχει υιοθετήσει την αρχή ότι τα εγκλήματα με πολιτικό κίνητρο συνιστούν πολιτικά εγκλήματα για τα οποία υπάρχει ειδική μεταχείριση από το ίδιο το Σύνταγμα. Για παράδειγμα μόνο για τα πολιτικά εγκλήματα μπορεί να δοθεί αμνηστία. Ακόμα περισσότερο είναι βαρύ ατόπημα όταν αναφέρεται σε ονόματα συντρόφων με μεγάλη ιστορία και προσφορά στην υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων αλλά και στη γενική προσπάθεια ανατροπής της πολιτικής της λιτότητας.  Αλλοίμονο αν οι ανάγκες προσωπικής επικοινωνίας και προβολής γίνονται κυρίαρχο στοιχείο στη δημόσια παρουσία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε τηλεοπτικό πάνελ ανέφερε ότι  «υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν από τις δηλώσεις τους ότι θεωρούσαν τον Ξηρό πολιτικό κρατούμενο. Αλλά δεν είναι η κυρίαρχη αντίληψη στο ΣΥΡΙΖΑ».
 
Ακολούθησε ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία ζητούνταν ο ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει αυτούς που εννοούσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.
 
Αργά χθες το βράδυ το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μοίρασε διευκρινιστική δήλωση του Πέτρου Τατστόπουλου η οποία έχει ως εξής:
 
«Κατανοώ την πρεμούρα της Νέας Δημοκρατίας να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία -όπως και με τους παγετώνες, εικάζω ή με την τρύπα του όζοντος- κόβοντας και ράβοντας, εν προκειμένω, μια δήλωσή μου για περιθωριακές ασήμαντες απόψεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και για ανάλογα περιθωριακές ασήμαντες απόψεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία (αλλά τις δεύτερες, στο μοντάζ της Συγγρού, τις έφαγε το σκοτάδι). Ας μην κουράζονται. Συνηθισμένα τα βουνά από τις… λάσπες».
 
Πάντως, η δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλεπάλληλες, εκτός γραμμής παρεμβάσεις Τατσόπουλου, μεγαλώνει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:29