search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:39
MENU CLOSE

Όλα είναι νόμιμα

10.01.2014 10:50
Όλα είναι νόμιμα - Media

«Όλα είναι νόμιμα» δηλώνει το σύνολο των εμπλεκομένων στην υπόθεση του Τ.Τ. Και ηθικά και νόμιμα, συμπληρώνουμε εμείς, αφού δεν ελεγχόταν κανένας σε αυτό το ξέφραγο αμπέλι της χώρας.

«Όλα είναι νόμιμα» δηλώνει το σύνολο των εμπλεκομένων στην υπόθεση του Τ.Τ. Και ηθικά και νόμιμα, συμπληρώνουμε εμείς, αφού δεν ελεγχόταν κανένας σε αυτό το ξέφραγο αμπέλι της χώρας. Ιλιγγιώδη ποσά, απίθανα δάνεια και επιστημονικής φαντασίας δανειακοί όροι συνθέτουν τη νέα μελωδία απάτης εναντίον του ελληνικού λαού, εναντίον της ζωής των πολιτών.
 
Ωστόσο, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και για να κλείσει η πληγή μια και καλή, για να μην χαίνει και κακοφορμίζει, πρέπει και ο λαός να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην επιβραβεύει τον κάθε απατεώνα, σε όποιο πόστο κι αν αυτός βρίσκεται.
 
Η αντίδραση της κοινωνίας όπου αυτή εκδηλώθηκε είχε συντριπτικά και άμεσα αποτελέσματα! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:39