search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:57
MENU CLOSE

Δεν βλέπει και πολύ… success story ο Σταϊνμάγερ

10.01.2014 11:36
oldphotossamaras_stainmayer1389353592.jpg

Τα προβλήματα και η ανεργία παραμένουν ενώ οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχιστούν, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο Γερμανός υπουργός πάντως «είδε» μικρή βελτίωση της κατάστασης…

Μικρή βελτίωση της κατάστασης διαπίστωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ, στις δηλώσεις που έκανε μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, για μια ώρα. 

Ωστόσο, τόνισε ότι τα προβλήματα παραμένουν, κάνοντας αναφορά στην ανεργία των νέων και σημείωσε πως επειδή ήταν καλή η τουριστική χρόνια, αυτό δίνει ελπίδες.
 
«Είχαμε μια μακρά συζήτηση με τους κύριους Σαμαρά και Βενιζέλο. Διαπιστώνω ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τον δρόμο όπως τον έχουν ξεκινήσει, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος και τους κινδύνους που ενέχει», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών.
 
Επισήμανε, εξάλλου, ότι ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων πρέπει να ακολουθηθεί μέχρι τέλους και, σημείωσε ότι με αποφασιστικότητα και θάρρος θα έχουμε καλά αποτελέσματα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:57