search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:24
MENU CLOSE

Στουρνάρας και ΤΧΣ στηρίζουν Σακελλαρίου (που εμπλέκεται στο θέμα του ΤΤ)

10.01.2014 13:32
Στουρνάρας και ΤΧΣ στηρίζουν Σακελλαρίου (που εμπλέκεται στο θέμα του ΤΤ) - Media

Πλήρως κάλυψε ο Γιάννης Στουρνάρας την πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακελλαρίου, το όνομα της οποίας εμφανίζεται στο πόρισμα-καταπέλτης για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ανάλογη και η θέση του ΤΧΣ.
 

 
Πλήρως κάλυψε ο Γιάννης Στουρνάρας την πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακελλαρίου, το όνομα της οποίας εμφανίζεται στο πόρισμα-καταπέλτης για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
 
Ο υπουργός Οικονομικών, που συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, δήλωσε ότι έχει «πλήρη εμπιστοσύνη και σεβασμό στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλά και στην κ. Σακελλαρίου, στο ήθος της, στην επαγγελματική της κατάρτιση και κυρίως στη δουλεία που κάνει μέχρι τώρα».

Την ίδια ώρα, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Η κα Α. Σακελλαρίου διατέλεσε στέλεχος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και μέλος της επιτροπής χρηματοδοτήσεων κατά το έτος 2012. Η επιτροπή αυτή χειρίστηκε την αναδιάρθρωση δύο δανείων του ομίλου DEMCO τα οποία είχαν χορηγηθεί προγενέστερα, και αποτελούν αντικείμενο της ποινικής διαδικασίας που εξελίσσεται.

Ο έλεγχος επεκτάθηκε και στις μετέπειτα αναδιαρθρώσεις, που εγκρίθηκαν από τις επιτροπές στις οποίες συμμετείχε η κα Σακελλαρίου. Οι επιτροπές προέβησαν σε αυτές τις αναδιαρθρώσεις, κατά τη συνήθη τραπεζική πρακτική.

Η έρευνα των ενεργειών των επιτροπών και των μελών τους προφανώς συνεχίζεται και εν τέλει θα κριθεί από την Ελληνική δικαιοσύνη.

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και η κα Σακελλαρίου συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την εξασφάλιση της σταθερότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:23