13/12/2019 17:25:52

Η Google μας φέρνει ακόμη πιο κοντά… (θέλοντας και μη)

Η Google μας φέρνει ακόμη πιο κοντά… (θέλοντας και μη) - Media

Παρά τη θύελλα των αντιδράσεων που προκαλεί σε… τακτά χρονικά διαστήματα η τακτική της Google να αναγκάζει τους χρήστες του Gmail να το χρησιμοποιούν σε όλο και περισσότερες υπηρεσίες της (με τελευταίο παράδειγμα την «ένωση» με τo YouTube), η εταιρεία συνεχίζει ακάθεκτη τις… συγχωνεύσεις της.
Αν λοιπόν δεν έχετε απενεργοποιήσει το Google+ (το οποίο έτσι κι αλλιώς αποκτάτε αναγκαστικά με κάθε λογαριασμό στο Gmail), μην σας φανεί παράξενο αν αρχίσετε να λαμβάνετε μηνύματα από αγνώστους στο Gmail σας.
Όπως ανακοίνωσε η Google, με το τελευταίο της update, θα μπορούν να σας στέλνουν mail και άτομα που απλώς τυχαίνει να έχετε ως επαφές στο Google+, ακόμη κι αν δεν έχουν την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
Εκτός αυτού, ενδέχεται να αρχίσετε να λαμβάνετε  μηνύματα και από εντελώς άγνωστους (που σας είδαν πχ. στους κύκλους κοινών φίλων στο Google+), αλλά, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας, αυτά θα «φιλτράρονται» στα «Κοινωνικά» του inbox και ο αποστολέας θα μπορεί τελικά να «συνομιλήσει» μαζί σας μόνο αν τον προσθέσετε στους κύκλους σας…
 
Δείτε εδώ τις σχετικές ανακοινώσεις της Google
 
Και εδώ πώς απενεργοποιείται το Google+… (Προσοχή μην διαγραφεί και το Gmail!)
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.