search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Την «αλλαγή της πολιτικής στην Ελλάδα και την Ευρώπη» θυμήθηκε ο Φώτης Κουβέλης

11.01.2014 09:46
Την «αλλαγή της πολιτικής στην Ελλάδα και την Ευρώπη» θυμήθηκε ο Φώτης Κουβέλης - Media

«Το πραγματικό δίλημμα των Ευρωεκλογών δεν είναι εντός η εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πραγματικό δίλημμα είναι με ποια πολιτική θα αντιμετωπιστεί η κρίση που μαστίζει την Ευρώπη και ειδικά τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου. Είναι το πώς θα αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της κρίσης στην Ελλάδα»

“Το πραγματικό δίλημμα των Ευρωεκλογών δεν είναι εντός η εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πραγματικό δίλημμα είναι με ποια πολιτική θα αντιμετωπιστεί η κρίση που μαστίζει την Ευρώπη και ειδικά τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου. Είναι το πώς θα αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της κρίσης στην Ελλάδα. Οι Ευρωεκλογές πρέπει να στείλουν μήνυμα αλλαγής της πολιτικής, με άξονα τη σταθερή ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας, με δημοκρατία και κοινωνική συνοχή”.

Αυτό είναι, κατά τον Φώτη Κουβέλη, το δίλημμα των ευρωεκλογών, όπως το περιέγραψε μιλώντας στην νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει για να εκλέξει τον νέο Γραμματέα και την νέα Εκτελεστική Επιτροπή

Παράλληλα, απηύθυνε πρόσκληση “σ΄ όλες τις πολιτικές κινήσεις, ομάδες και πρόσωπα που θέλουν να συμπαραταχθούν σε μια ισότιμη σχέση μαζί μας να προχωρήσουμε χωρίς καθυστέρηση στις απαραίτητες πολιτικές και οργανωτικές διαδικασίες, σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο, για τη συγκρότηση ενός νέου σχηματισμού που θα κατέβει στις Ευρωεκλογές και ταυτόχρονα θα παρουσιάσει μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση, αποδεικνύοντας ότι είναι εφικτή μια προοδευτική πολιτική”.

Ζητούμενο κατά τον Φώτη Κουβέλη είναι η αλλαγή της πολιτικής στην Ελλάδα και την Ευρώπη. «Αυτό είναι το κεντρικό πολιτικό μας μήνυμα, αυτή είναι η μάχη που δίνουμε», είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:28