13/12/2019 13:15:51

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση όλων των σκανδαλωδών πράξεων στο τραπεζικό σύστημα

ΣΥΡΙΖΑ: Απέλπιδα προσπάθεια αποφυγής της εκλογικής συντριβής - Media

Σε παρέμβαση του το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς θα προχωρήσει στη διερεύνηση του συνόλου των σκανδαλωδών πράξεων και αποφάσεων που έχουν ως συνέπεια τεράστιες ζημίες για το Ελληνικό Δημόσιο.
 
Αναφορικά με την συζητούμενη επανιδιωτικοποίηση των τραπεζών με ανακοίνωσή του το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποιεί ότι «η κυβέρνηση της Αριστεράς θα προχωρήσει στη διερεύνηση του συνόλου των σκανδαλωδών πράξεων και αποφάσεων, ειδικά στις περιπτώσεις εκείνες που έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα να υποστεί τεράστιες ζημιές το Ελληνικό Δημόσιο, και θα αποδοθούν σε όλους τους εμπλεκόμενους και υπαίτιους οι σοβαρότατες ευθύνες, που τους αναλογούν».
 
Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι τεράστιες είναι οι ευθύνες του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, του υπουργού Οικονομικών και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.