search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:21
MENU CLOSE

Απόψε η απονομή της Χρυσής Μπάλας

13.01.2014 10:21
Απόψε η απονομή της Χρυσής Μπάλας - Media

Ρονάλντο, Ριμπερί ή Μέσι; Αυτό είναι το σημερινό μεγάλο ερώτημα. Ποιος από τους τρεις θα αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για το 2013.

Ρονάλντο, Ριμπερί ή Μέσι; Αυτό είναι το σημερινό μεγάλο ερώτημα. Ποιος από τους τρεις θα αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για το 2013. Η απάντηση θα δοθεί στο γκαλά της FIFA στη Ζυρίχη, με τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ να θεωρείται φαβορί.
 
Αν και δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο την προηγούμενη χρονιά, ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις εμφανίσεις που έκανε με την εθνική του ομάδα στα μπαράζ του Μουντιάλ της Βραζιλίας πήρε το προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου.
 
Από την πλευρά του, ο Ριμπερί εμφανίζεται ως ο αμέσως επόμενος που μπορεί να πάρει το συγκεκριμένο βραβείο, αφού την περσινή σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου και στις αρχές της φετινής κατάφερε να πανηγυρίσει συνολικά 5 τίτλους (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions Laegue, Σούπερ Καπ και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων)!
 
Τέλος, ο Μέσι είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που το όνομά του δεν «παίζει» τόσο δυνατά για να πάρει τη «Χρυσή Μπάλα», την οποία πήρε… σπίτι του τέσσερις φορές συνεχόμενα.
 
Ο Αργεντινός άσος κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα, όμως ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς που του στέρησαν τη δυνατότητα να δείξει τον καλύτερό του εαυτό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:21