search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:48
MENU CLOSE

Από τη Ρωσία με αγάπη

13.01.2014 22:00
Από τη Ρωσία με αγάπη - Media

Αφού πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο σε κατάσταση «πολεμικής  ετοιμότητας» εναντίον του γαλλικού κράτους, του Φρανσουά Ολάντ προσωπικά και της υψηλότατης φορολογίας που επέβαλε ο Γάλλος πρόεδρος στους πολύ πλούσιους, αφού «αυτοεξορίστηκε» στο Βέλγιο, πήρε ρωσικό διαβατήριο και δήλωσε θαυμαστής του Πούτιν, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ επέστρεψε στο Παρίσι. 

Αφού πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο σε κατάσταση «πολεμικής  ετοιμότητας» εναντίον του γαλλικού κράτους, του Φρανσουά Ολάντ προσωπικά και της υψηλότατης φορολογίας που επέβαλε ο Γάλλος πρόεδρος στους πολύ πλούσιους, αφού «αυτοεξορίστηκε» στο Βέλγιο, πήρε ρωσικό διαβατήριο και δήλωσε θαυμαστής του Πούτιν, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ επέστρεψε στο Παρίσι.Πρωταγωνιστεί, για λίγες μέρες, μαζί με την Ανούκ Αιμέ σε κεντρικό θέατρο της γαλλικής πρωτεύουσας. 

Ανεβάζουν το «Love Letters», μιαν ιστορία αγάπης η οποία διαρκεί πάνω από 60 χρόνια και εξελίσεται σχεδόν αποκλειστικά μέσα από ερωτικές επιστολές, μια που το ζευγάρι δεν καταφέρνει να συναντηθεί παρά μόνο μία φορά.

Το έργο έχει ανέβει πολλές φορές στο γαλλικό θέατρο, πάντα με την Ανούκ Αιμέ στον γυναικείο ρόλο και με συμπρωταγωνιστές της πολλούς και διάσημους, όπως ο Ζαν Λουί Τρεντινιάν, ο Φιλίπ Νουαρέ και ο Αλέν Ντελόν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:47