search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Διαγραφή Νταβρή από Καμμένο (Video)

13.01.2014 17:23
Διαγραφή Νταβρή από Καμμένο (Video) - Media

Διεγράφη από την κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής μετά από πρόταση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.

 
Διεγράφη από την κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής μετά από πρόταση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.
 
Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έγινε σε τεταμένο κλίμα καθώς στο εσωκομματικό πεδίο των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημειώνονταν αναταράξεις, μετά την απουσία βουλευτών του κόμματος από το Εθνικό Συμβούλιο.

Ο Γ.Νταβρής ήταν μεταξύ των επτά βουλευτών που έστειλαν επιστολή στον Πάνο Καμμένο και του ζητούσαν να προηγηθεί συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πριν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου -αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι άλλοι βουλευτές που είχαν υπογράψει την επιστολή ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Γιοβανόπουλος και οι Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλης Καπερνάρος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Παύλος Χαϊκάλης. Ο τελευταίος τελικώς παρέστη στο Εθνικό Συμβούλιο.

Καμμένος: Πολλοί οι τραπεζίτες, οι εκδότες και οι καναλάρχες που άλλοι έχουν συλληφθεί και άλλοι πρέπει να συλληφθούν
 
«Με ιδιαίτερα μεγάλη λύπη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θέλουμε ομόφωνα να δηλώσουμε ότι θα στενοχωρήσουμε ιδιαίτερα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, την κυβέρνηση και την τρόικα.
 
Παραμένουμε ενωμένοι, δυνατοί, μπορούν να συνεχίσουν να ανησυχούν, με μία μόνο απώλεια, του βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Νταβρή, ο οποίος δεν προσήλθε και ο οποίος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του.
 
Με σύμπνοια, σαν μια γροθιά, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όλης της Ελλάδας, θα προχωρήσουμε, προκειμένου να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας.
 
Είναι πολλοί οι τραπεζίτες, οι εκδότες και οι καναλάρχες που άλλοι έχουν συλληφθεί και άλλοι πρέπει να συλληφθούν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:00