search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:53
MENU CLOSE

Ένας διορισμός – πρότυπο

14.01.2014 09:56
Ένας διορισμός - πρότυπο  - Media

Αφού καταπολέμησαν επιτυχώς την ανεργία, τακτοποίησαν τους εκατοντάδες χιλιάδες πτυχιούχους δίχως εργασία, είπαν να ασχοληθούν με μεμονωμένες περιπτώσεις που ξεχάστηκαν και έμειναν αδικημένες. 

Αφού καταπολέμησαν επιτυχώς την ανεργία, τακτοποίησαν τους εκατοντάδες χιλιάδες πτυχιούχους δίχως εργασία, είπαν να ασχοληθούν με μεμονωμένες περιπτώσεις που ξεχάστηκαν και έμειναν αδικημένες. Έτσι φρόντισαν να κάνουν τα στραβά μάτια για τα… μάτια της εκλεκτής, καθώς φαίνεται, Βασιλικής Τζότζολα, η οποία διορίστηκε χωρίς διαγωνισμό, χωρίς μόρια, χωρίς την έγκριση του ΑΣΕΠ, χωρίς καν να προκηρυχθεί η θέση, σχεδόν στα κρυφά, ως νομική σύμβουλος.
 
Στους δε όρους της περίφημης σύμβασης της Τζότζολα με το ΚΕΠΕ αναφέρεται: «…Ρητώς συμφωνείται ότι οι υπηρεσίες αυτές δεν είναι υποχρεωτικό να παρέχονται με αυτοπρόσωπη παρουσία της δικηγόρου στα γραφεία του ΚΕΠΕ».
 
Όπερ σημαίνει, φίλοι μου, πως το ΚΕΠΕ υπογράφει ότι η κυρία Τζότζολα από αρχής της σύμβασής της και ώς τη συνταξιοδότησή της μπορεί να μην πατήσει ποτέ στο ΚΕΠΕ!
 
Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του «Βήματος», η κυρία αυτή, κάποια στιγμή που η υπόθεσή της χρόνιζε και αισθάνθηκε αδικημένη και εκνευρισμένη, ανακοίνωσε ότι χάνει τον χρόνο της με τους άχρηστους, προφανώς, που δεν μπορούσαν να ανοίξουν ένα δίφυλλο παράθυρο ώστε να χωρέσει ο… διορισμός της.
 
Για την ευγενική πράξη υπέρ της αναγκαίας αυτής πρόσληψης για το δημόσιο συμφέρον μεσολάβησαν οι αξιότιμοι κύριοι Νίκος Φίλιππας, πρόεδρος του ΚΕΠΕ και στενότατος φίλος του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.
 
Ο μόνος που δεν μεσολάβησε, καθώς φαίνεται, είναι ο Πάπας της Ρώμης!
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:53