search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:27
MENU CLOSE

Εν αναμονή της απόφασης για τον Δ. Κοντομηνά

15.01.2014 14:48
Εν αναμονή της απόφασης για τον Δ. Κοντομηνά - Media

Το επιχείρημα ότι στην επιχείρησή του απασχολεί περίπου 1.500 άτομα και ότι αυτή θα καταρρεύσει εάν φυλακισθεί, έθεσε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κοντομηνάς στο δικαστικό συμβούλιο που αναμένεται να αποφασίσει σε λίγο για τη μεταχείρισή του.

Το επιχείρημα ότι στην επιχείρησή του απασχολεί περίπου 1.500 άτομα και ότι αυτή θα καταρρεύσει εάν φυλακισθεί, έθεσε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στο δικαστικό συμβούλιο που αναμένεται να αποφασίσει σε λίγο για τη μεταχείρισή του.
 
Παράλληλα, προέβαλε και το επιχείρημα ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε από το εξωτερικό στην Ελλάδα, ενώ ήταν ήδη γνωστές οι έρευνες για την υπόθεση του ΤΤ, και επομένως, αν ήθελε να φύγει, θα το είχε οργανώσει.
 
Ο επιχειρηματίας παρέθεσε επίσης άλλες υποθέσεις στις οποίες του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, που τους τήρησε, καθώς και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Υποστήριξε ότι πάσχει από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, ενώ επανέλαβε ότι διατίθεται να ενεχυριάσει τις μετοχές του στον ALPHΑ.
Συμπλήρωσε επίσης έχουν γίνει πληρεξούσια προς τις τράπεζες που διαδέχτηκαν το ΤΤ, ώστε να εγγράψουν ακίνητα αξίας περίπου 7 εκ. ευρώ, συμπληρώνοντας ότι τα ληξιπρόθεσμα δάνεια είναι 5 εκ. ευρώ.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:26