search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

15.01.2014 22:00
oldphotosprotoselido_16.1.131389812717.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου με τίτλο «Ξηλώνεται το πουλόβερ» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους έξι φακέλους σκανδάλων που βρίσκονται στο τραπέζι των εισαγγελέων για έρευνα σε βάθος. Υγεία, μεγάλες προμήθειες, δημόσια έργα και αθλητισμός παίρνουν σειρά.

 
Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου με τίτλο «Ξηλώνεται το πουλόβερ» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους έξι φακέλους σκανδάλων που βρίσκονται στο τραπέζι των εισαγγελέων για έρευνα σε βάθος. Υγεία, μεγάλες προμήθειες, δημόσια έργα και αθλητισμός παίρνουν σειρά. Νέοι κατηγορούμενοι για τραπεζικά δάνεια και μίζες στα οπλικά.
 
ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ: Οι δανειστές άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου κι απ’ ότι φαίνεται, δεν έχουν την πρόθεση να σταματήσουν εδώ.
 
ΣΥΡΙΖΑ: Η ηγεσία του θεωρεί ότι οι απόρρητες εκθέσεις της ΤτΕ και της Black Rock με την αξιολόγηση του εγχώριου τραπεζικού συστήματος κρύβουν πολλά «αμαρτήματα», όσον αφορά πολιτικές και ποινικές ευθύνες.
 
Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Ο υπουργός Οικονομικών επιζητεί μετά μανίας… ρόλο, αφού την Άνοιξη μας αφήνει… (πολιτικά…) χρόνους.
 
Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Ο υπουργός Εργασίας θεωρεί «έργο ζωής» τη συγκάλυψη του προβλήματος της ανεργίας μέσω της ΕΡΓΑΝΗ.
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ Αrt»: Συνέντευξη: Δημήτρης Πιατάς: «Γυρίζω μια μαύρη κωμωδία με προταγωνιστή τον Πελεγρίνη. Ακόμη: Ο μέσος Έλληνας / Μόνον οι Λύκοι μένουν ζωντανοί / Χρυσές τελετές, βαρετές βραδιές / Η τελευταία μούσα του Μάικλ Τζάκσον / Η διάδοχος του Σαντάνα είναι Ελληνίδα! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:25