search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:04
MENU CLOSE

Ο Βενιζέλος στις ΗΠΑ για την Ελληνική Προεδρία και την οικονομία

16.01.2014 06:28
Ο Βενιζέλος στις ΗΠΑ για την Ελληνική Προεδρία και την οικονομία  - Media

Με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι θα συναντηθεί την Παρασκευή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι θα συναντηθεί την Παρασκευή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η συνάντηση Κέρι-Βενιζέλου ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη, ωστόσο, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο Τζον Κέρι δεν θα έχει καμία συνάντηση κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας κι αυτό, όπως εκτιμάται, οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξε καθυστέρηση στην επιστροφή του στις ΗΠΑ από το Κουβέιτ, όπου συμμετείχε στη διάσκεψη δωρητών για τη Συρία. 

Με τον Τζον Κέρι θα συζητήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέματα διμερούς και διεθνούς ενδιαφέροντος, καθώς και για ζητήματα που άπτονται της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αύριο Παρασκευή θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζακ Λιου, τον οποίο θα ενημερώσει για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και για τις προτεραιότητες της ελληνικής Προεδρίας σε θέματα οικονομικής διακυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετέβη στην αμερικανική πρωτεύουσα, προερχόμενος από το Παρίσι.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03