search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:55
MENU CLOSE

Φόβοι πως δεν θα βγει από το κώμα ο Σουμάχερ

16.01.2014 07:48
Φόβοι πως δεν θα βγει από το κώμα ο Σουμάχερ - Media

Παρά τη σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε την Τετάρτη πως ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι πιθανό σύντομα να βγει από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται εδώ και πλέον 19 μέρες, αυτό δεν αναμένεται να συμβεί.

Παρά τη σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε την Τετάρτη πως ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι πιθανό σύντομα να βγει από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται εδώ και πλέον 19 μέρες, μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, αυτό δεν αναμένεται να συμβεί.
 
Διεθνή ΜΜΕ και κυρίως γερμανικά αναφέρουν πως ειδικοί γιατροί με εμπειρία στην αντιμετώπιση τέτοιων τραυματισμών εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους πως ο 45χρονος πρώην πιλότος της Formula 1 δεν θα βγει ποτέ από το κώμα.
 
Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, μετά από 1-2 εβδομάδες οι γιατροί επαναφέρουν τον ασθενή, ωστόσο στην προκειμένη εκτιμούν πως ο οργανισμός του «Σούμι» δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθει και δεν υπάρχει επί της παρούσης καμία πρόθεση να τον βγάλουν από κώμα το αμέσως προσεχές διάστημα.
 
Φοβούνται, δε, για μόνιμες βλάβες και τον διατηρούν σε κώμα με την ελπίδα να υποχωρήσουν τα αιματώματα, αν και η κατάστασή του δεν έχει παρουσιάσει τη βελτίωση που όλοι προσδοκούσαν. Παραμένοντας, μάλιστα, για τόσες μέρες σε αυτή την κατάσταση, υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ήπατος, των μυών και της ενδοκρανιακής πίεσης.
 
Την ίδια ώρα, η πολύ περιορισμένη ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, αλλά και τη μάνατζερ του Σουμάχερ, προκαλούν ακόμη περισσότερη ανησυχία πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Γερμανό θρύλο της Formula 1.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:54