18/03/2019 16:38:49

Οι αστυνομικοί σκέφτονταν να πάνε τον Φύσσα στο νοσοκομείο με ταξί

Οι αστυνομικοί σκέφτονταν να πάνε τον Φύσσα στο νοσοκομείο με ταξί - Media
 
Με ταξί σκέφτονταν να πάνε οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο τον Παύλο Φύσσα καθώς, σύμφωνα με τους διαλόγους των ανδρών της ΔΙΑΣ με το κέντρο της ΕΛΑΣ, το ΕΚΑΒ είχε μεγάλη καθυστέρηση.
 
Από τα όσα προκύπτουν από τα έγγραφα με τους διαλόγους το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε από την αστυνομία στις 00:05 και δύο λεπτά αργότερα οι άνδρες της ΔΙΑΣ ενημερώνουν το κέντρο ότι η κατάσταση του τραυματία είναι κρίσιμη.

«Κέντρο, παράκληση το ΕΚΑΒ. Το άτομο ενδεχομένως έχει μαχαιρωθεί στην καρδιά. Έχει χάσει τις αισθήσεις τώρα» αναφέρουν συγκεκριμένα οι άνδρες της ΔΙΑΣ και το κέντρο τους απαντά να «παραμείνουν ψύχραιμοι».

Διαβάστε ολόκληρους τους διαλόγους

Στις 00:25 οι αστυνομικοί ενημερώνουν το κέντρο ότι ο Παύλος Φύσσας θα μεταφερθεί με ταξί στο νοσοκομείο λέγοντας: «Κέντρο απ΄ ότι μας ενημερώνουν εδώ θα… τον παθόν θα τον παραλάβει ταξί. Να τον μεταφέρει στο νοσο».
 
«Και ποιος αποφασίζει για το ΕΚΑΒ ρε παιδιά;» ρωτά ο εκφωνητής του κέντρου.
 
«Κέντρο είναι εδώ πέρα ο Διευθυντής της Ημέρας» αναφέρουν οι αστυνομικοί και το κέντρο απαντά λέγοντας: «Αν αποφασίζει ο Διευθυντής καλώς».

Δύο λεπτά αργότερα, το κέντρο ενημερώνει ότι «απ’ το ΕΚΑΒ μας αναφέρουν ότι τώρα βγαίνουν Σαλαμίνος. Σε δύο, τρία λεπτά θα είναι εκεί...».

Διαβάστε ολόκληρους τους διαλόγους

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.