search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:05
MENU CLOSE

Τι απαντά στην Χρυσή Αυγή ο υφυπ. Μεταφορών για τη φωτογραφία του με αεροβόλο όπλο

16.01.2014 16:41
Τι απαντά στην Χρυσή Αυγή ο υφυπ. Μεταφορών για τη φωτογραφία του με αεροβόλο όπλο - Media

«Τουλάχιστον αστεία» χαρακτήρισε ο υφυπουργός Μεταφορών Μάκης Παπαδόπουλος την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
η οποία έκανε λόγο για «τάγματα εφόδου» της Νέας Δημοκρατίας δημοσιοποιώντας μια φωτογραφία του ίδιου στην οποία απεικονίζεται να κρατάει αεροβόλο όπλο.

«Τουλάχιστον αστεία» χαρακτήρισε ο υφυπουργός Μεταφορών Μάκης Παπαδόπουλος την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής η οποία έκανε λόγο για «τάγματα εφόδου» της Νέας Δημοκρατίας δημοσιοποιώντας μια φωτογραφία του ίδιου στην οποία απεικονίζεται να κρατάει αεροβόλο όπλο.
 
«Το να προσπαθείς να συγκρίνεις την παρουσία ενός Βουλευτή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροσφαίρισης (airsoft) στην ιδιαίτερη πατρίδα του με την οργανωμένη συμμετοχή σε παραστρατιωτικού τύπου ασκήσεις αποτελεί τουλάχιστον αστειότητα. Αρκεί η σύγκριση των φωτογραφιών για να επιβεβαιωθεί η ρήση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο υφυπουργός.
 
Στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή με αφορμή και τις φωτογραφίες που είδαν τω φως της δημοσιότητας και απεικόνιζαν στελέχη να ποζάρουν με διάφορων τύπων όπλα είχε κάνει λόγο αποπροσανατολισμό και γελοίες διαστρεβλώσεις:
 
«Έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο γελοιότητας που εμφανίζουν ως όπλα τα πλαστικά airsoft με τις πλαστικές μπίλιες που αν σου ρίξουν στο πουκάμισο, θα σου αφήσει λεκέ. Βέβαια εδώ έχουμε και τον υφυπουργό της Νέας Δημοκρατίας Παπαδόπουλο πάνοπλο να συνοδεύεται από τάγματα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας με στολές παραλλαγής, αλλά για όλα αυτά δεν έχει δώσει κανείς απάντηση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59