search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:11
MENU CLOSE

Συνήγορος Σακκά: «Σκοπός εισαγγελέα και ανακριτή είναι η προφυλάκισή του»

17.01.2014 17:09
Στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού ο Κώστας Σακκάς - Media

Προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης έλαβε ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αποτυπώματά του στη γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», στο Χαλάνδρι

 
Προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης έλαβε ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αποτυπώματά του στη γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης, Μαρίνα Δαλιάνη, τα αποτυπώματα του Σακκά τα είχαν πάρει και το 2010 αντίθετα με τα όσα ισχυρίζεται η αστυνομία, ενώ όπως είπε, είναι φανερό ότι σκοπός του εισαγγελέα και του αρμόδιου ανακριτή είναι η προφυλάκισή του.

Σημειώνεται επίσης πως η εισαγγελία έχει ασκήσει έφεση υπέρ του νόμου κατά της δικαστικής απόφασης που αθώωνε τον Κώστα Σακκά για το αδίκημα της παραβίασης περιοριστικού όρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06