search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Συνελήφθη ο Αλ. Αβατάγγελος λόγω παραβίασης περιοριστικών όρων

16.01.2014 18:14
Συνελήφθη ο Αλ. Αβατάγγελος λόγω παραβίασης περιοριστικών όρων - Media

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αβατάγγελος, κατηγορούμενος στην υπόθεση των υποβρυχίων λόγω παραβίασης των περιοριστικών όρων.

Συνελήφθη στη Βορειοανατολική Αττική ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αβατάγγελος, μετά από ένταλμα του ανακριτή
 
Ο Αλέξανδρος Αβατάγγελος δεν παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα, τον Δεκέμβριο, όπως προβλεπόταν από τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί όταν είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του για την υπόθεση των υποβρυχίων.
 
Ο συλληφθείς είχε αφεθεί ελεύθερος καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση μισού εκατομμυρίου ευρώ και με την υποχρέωση μη εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα.
 
Ο επιχειρηματίας κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που φέρονται να δόθηκαν από τις γερμανικές εταιρίες HDW και FERROSTAAL για την προμήθεια των 4 υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού επί της θητείας του Άκη Τσοχατζόπουλου στο υπουργείο Άμυνας.

Ο κατηγορούμενος που φέρεται μέσω εταιρειών του να διακίνησε ύποπτο χρήμα, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:01