search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:37
MENU CLOSE

Νέο σκάνδαλο ταλανίζει την ιταλική κυβέρνηση

16.01.2014 18:58
Νέο σκάνδαλο ταλανίζει την ιταλική κυβέρνηση - Media

Νέο πολιτικό σκάνδαλο ξέσπασε στην Ιταλία με πρωταγωνίστρια την υπουργό Γεωργίας της κυβέρνησης του Ενρίκο Λέτα, τη Νούντσια Ντι Τζιρόλαμο.

Νέο πολιτικό σκάνδαλο ξέσπασε στην Ιταλία με πρωταγωνίστρια την υπουργό Γεωργίας της κυβέρνησης του Ενρίκο Λέτα, τη Νούντσια Ντι Τζιρόλαμο.
 
Η Ντι Τζιρόλαμο, κατά τη διάρκεια τηλεφωνήματος το περιεχόμενο του οποίου δημοσιεύθηκε από τον Τύπο, εξέφραζε την πρόθεσή της να παρέμβει στη διαδικασία διορισμού ανώτερων στελεχών του ιταλικού συστήματος Υγείας στην Κάτω Ιταλία και στην ανάθεση εργολαβιών δημόσιων νοσοκομείων ήδη πριν αναλάβει τα καθήκοντά της.
 
Το Κίνημα Πέντε Αστέρων (M5S) του Μπέπε Γκρίλο κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά της υπουργού, η οποία ανήκει στη Νέα Κεντροδεξιά του Αντζελίνο Αλφάνο. Ως τον Νοέμβριο ήταν στέλεχος της Φόρτσα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
 
Αύριο, η 39χρονη Ντι Τζιρόλαμο αναμένεται να μιλήσει στη βουλή για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση της επιλογής των ιθυνόντων του ιταλικού Εθνικού Συστήματος Υγείας στην πόλη καταγωγής της – το Μπενεβέντο, βόρεια της Νάπολης, η οποία θεωρείται παραδοσιακό προπύργιο της κεντροδεξιάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:35