search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:33
MENU CLOSE

Λ. Γρηγοράκος: Όσοι δεν απογραφούν σε 15 μέρες θα απολύονται

17.01.2014 05:34
Λ. Γρηγοράκος: Όσοι δεν απογραφούν σε 15 μέρες θα απολύονται - Media

Την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο θα δουν όσοι εργαζόμενοι νομικών προσώπων των δήμων δεν απογραφούν τις επόμενες δυο εβδομάδες προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο θα δουν όσοι εργαζόμενοι νομικών προσώπων των δήμων δεν απογραφούν τις επόμενες δυο εβδομάδες προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

«Αν δεν απογραφούν θα απολυθούν όλοι. Από τους 750 (φορείς) έχουν απογραφεί οι 361. Οι υπόλοιποι είπαμε προχθές με τον υπουργό και στο υπουργικό συμβούλιο ότι όποιος σε 15 μέρες δεν έχει απογραφεί σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Τι θα γίνει; Οι εργαζόμενοι σε αυτές τις δομές είναι 12.815, έχουν απογραφεί οι μισοί, 5.464. Δεν μας απαντάνε.

Πάμε στην Ενιαία Γραμμή Πληρωμών και λέμε δεν πληρώνεστε. Εμείς θέλουμε να δούμε ποιος δουλεύει στους δήμους και τι δουλειά κάνει», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega για την απροθυμία των δημάρχων να δώσουν τα στοιχεία που τους ζητούνται.

«Είπα προηγούμενα δυο φορές 60% μείωσης μέσα σε τρία χρόνια των ελάχιστων πόρων για να λειτουργήσουν οι δήμοι, είναι προφανές πως οι άνθρωποι ξέρουνε πως οτιδήποτε στοιχείο δώσουν και όπου το δώσουν θα είναι σε βάρος τους.

Δηλαδή θα είναι για παραπέρα συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους», ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Βούτση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:27