search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40
MENU CLOSE

Ποιοι θα αποφασίζουν για διαθεσιμότητα και μετατάξεις

17.01.2014 11:33
ΥΠΟΙΚ: Δεν υφίστανται νέες επιβαρύνσεις από προκαταβολές φόρου - Media

Τριμελές ειδικό υπηρεσιακό συμβούλιο συγκροτείται στο υπουργείο Οικονομικών για την αποτίμηση των προσόντων των υπαλλήλων, με την υποστήριξη του ΑΣΕΠ, τόσο για την θέση τους σε διαθεσιμότητα όσο και για την μετάταξη ή μεταφορά τους σε φορείς του Δημοσίου.

Τριμελές ειδικό υπηρεσιακό συμβούλιο συγκροτείται στο υπουργείο Οικονομικών για την αποτίμηση των προσόντων των υπαλλήλων και την κατάρτιση βαθμολογικών πινάκων κατά κατηγορία, κλάδο ή και ειδικότητα, με την λειτουργική, διοικητική και μηχανογραφική υποστήριξη του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), τόσο για την θέση τους σε διαθεσιμότητα όσο και για την μετάταξη ή μεταφορά τους σε φορείς του Δημοσίου.
 
Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ειδικότερα, το τριμελές ειδικό υπηρεσιακό συμβούλιο του υπουργείου Οικονομικών, συγκροτείται από τον πρόεδρο και τα μέλη του, ως εξής:
 
– Ένα μέλος του ΑΣΕΠ, ως πρόεδρο, με αναπληρωτή, επίσης, μέλος του ΑΣΕΠ.
 
– Τον προϊστάμενο της γενικής διεύθυνσης διοικητικής υποστήριξης της γενικής γραμματείας δημοσίων εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, ως μέλος, με αναπληρωτή, τον προϊστάμενο της γενικής διεύθυνσης διοίκησης και ελέγχου συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων από την ΕΕ της γενικής γραμματείας δημοσιονομικής πολιτικής.
 
– Έναν προϊστάμενο γενικής διεύθυνσης του υπουργείου Οικονομικών ως μέλος, με αναπληρωτή του, άλλον προϊστάμενο γενικής διεύθυνσης του ίδιου υπουργείου.
 
Σημειώνεται ότι η θητεία του συμβουλίου είναι τετραετής και μπορεί να παρατείνεται για δύο ακόμη χρόνια, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40