search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:22
MENU CLOSE

9 μοναδικές φωτογραφίες από τα Όσκαρ

17.01.2014 14:50
9 μοναδικές φωτογραφίες από τα Όσκαρ - Media

Τα Όσκαρ συγκέντρωναν ανέκαθεν τα πυρά  όσων αμφισβητούσαν (και συχνά δικαίως) τις επιλογές της Ακαδημίας, δεν έπαψαν όμως να εκφράζουν με τον μοναδικό τρόπο του Χόλιγουντ το «παραμύθι» του κινηματογράφου.

Τα Όσκαρ συγκέντρωναν ανέκαθεν τα πυρά  όσων αμφισβητούσαν (και συχνά δικαίως) τις επιλογές της Ακαδημίας, δεν έπαψαν όμως να εκφράζουν με τον μοναδικό τρόπο του Χόλιγουντ το «παραμύθι» του κινηματογράφου.
 
Δείτε 9 εκπληκτικές φωτογραφίες του  Life από τις εποχές που το Χόλιγουντ ήταν classy αντί για glamorous…
 
1. H Elizabeth Taylor ανάμεσα στους θαυμαστές της στην τελετή του 1961, όταν κέρδισε το πρώτο της Όσκαρ για την ταινία BUtterfield 8.

2. Η Grace Kelly και ο Clark Gable φθάνουν στην 26η απονομή των βραβείων, στο RKO Pantages Theatre, το 1954.

3. Ο Humphrey Bogart και η σύζυγός του,  Lauren Bacall, στην 27η απονομή, στο RKO Pantages Theater, το 1955.

4. Οι παρουσιάστριες Audrey Hepburn και Grace Kelly στα παρασκήνια, στο RKO Pantages Theatre, στην τελετή του 1956.

 

5. Ο άφθαστος Charlie Chaplin — που είχε αυτοεξοριστεί στην Ελβετία για δύο δεκαετίες — στέλνει ένα φιλί στο κοινό, την ώρα που παραλαμβάνει ένα τιμητικό Όσκαρ, το 1972, για την "ανυπολόγιστη επιρροή του στον κινηματογράφο αυτόν τον αιώνα." Όταν παρουσιάστηκε στο κοινό, τον υποδέχτηκε πανηγυρικά επί 12 λεπτά.

6. Στην τελετή του 1942, η Joan Fontaine κοιτάζει το Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού που κέρδισε για τον ρόλο της στο Suspicion και το οποίο την έκανε τη μοναδική ηθοποιό (είτε ανδρικού είτε γυναικείου ρόλου) που κέρδισε το βραβείο για φιλμ του Χίτσκοκ. 
  

7. Ο Marlon Brando (με την Γαλλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Line Renaud) κρατάει το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού για την εμφάνισή του στο On The Waterfront, στην τελετή του 1955, στο RKO Pantages Theatre.

8. Ο Frank Sinatra και η Donna Reed κρατούν τα βραβεία τους (Δεύτερου Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου)στην ταινία From Here to Eternity, η οποία κέρδισε 8 αγαλματάκια το 1954, συμπεριλαμβανομένου και του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

9. Η Natalie Wood, υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού για τον ρόλο της ως as Deanie Loomis, στην ταινία Splendor in the Grass, φτιάχνει τα μαλλιά της πριν την απονομή του 1962.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:22