search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:55
MENU CLOSE

Παίρνει πίσω τη «λευκή εβδομάδα» στα σχολεία η Όλγα Κεφαλογιάννη

17.01.2014 17:46
Παίρνει πίσω τη «λευκή εβδομάδα» στα σχολεία η Όλγα Κεφαλογιάννη - Media

Πλέον σώφρονες σκέψεις όπως φαίνεται επικράτησαν στην κυβέρνηση που είχε προαναγγείλει τη «λευκή εβδομάδα» στα σχολεία με στόχο την τόνωση του τουρισμού.

 
Πλέον σώφρονες σκέψεις όπως φαίνεται επικράτησαν στην κυβέρνηση που είχε προαναγγείλει τη «λευκή εβδομάδα» στα σχολεία μετά από αίτημα των ξενοδόχων και στόχο την τόνωση του τουρισμού.
 
Μετά και την αρνητική υποδοχή της από ΟΛΜΕ και ΔΟΕ αλλά και από την Κοινή Γνώμη, όπως φάνηκε και από τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη χαρακτήρισε το θέμα «πρόωρο», ενώ μετέθεσε την πιλοτική του εφαρμογή για του …χρόνου!
 
Παράλληλα «άδειασε» το υπουργείο Παιδείας λέγοντας ότι δεν «είναι έτοιμο ακόμα», ενώ σημείωσε ότι πρώτα πρέπει να δειυθετηθούν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα εκπαιδευτικά ζητήματα.
 
«Η πρόταση αυτή εξετάζεται διότι έχει πάρα πολλές παραμέτρους. Προφανώς, η μία και πιο σημαντική παράμετρος είναι το πως θα το διαχειριστεί το υπουργείο Παιδείας. Όπως έχουμε δει, δεν είναι έτοιμο γι’ αυτή τη σχολική χρονιά» δήλωσε η υπουργός στο ραδιόφωνο του Real FM, κάνοντας λόγο για «πιλοτική εφαρμογή από την επόμενη σχολική χρονιά» και αφού πρώτα «διευθετηθούν όλα τα κρίσιμα θέματα που έχουν να κάνουν με τα εκπαιδευτικά ζητήματα».
 
«Για το υπουργείο Τουρισμού οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να στηρίξει τον εσωτερικό τουρισμό, οποιαδήποτε πρωτοβουλία μπορεί να δώσει μία δυνατότητα να στηρίξουμε την περιφέρεια βεβαίως και είναι κάτι που το βλέπουμε θετικά» κατέληξε η κ. Κεφαλογιάννη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:55