search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:17
MENU CLOSE

Δεν έχουν τον…Θεό τους!

20.01.2014 07:12

Υπάρχουν ορισμένα κακά σημάδια για το ύφος της προεκλογικής περιόδου που ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες και το μόνο που μένει, είναι να δούμε αν θα έχουμε τριπλές εκλογές για να μετρήσουμε την ένταση που θα επικρατήσει.

Υπάρχουν ορισμένα κακά σημάδια για το ύφος της προεκλογικής περιόδου που ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες και το μόνο που μένει, είναι να δούμε αν θα έχουμε τριπλές εκλογές για να μετρήσουμε την ένταση που θα επικρατήσει.
 
Δηλαδή αν, εκτός από τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές, θα έχουμε και εθνικές εκλογές στην αναμέτρηση του ερχόμενου Μαΐου.
 
Και το λέω αυτό γιατί πολύ πριν μπούμε στην τελική ευθεία βλέπουμε ότι στην πολιτική αντιπαράθεση επισέρχονται στοιχεία που μας φέρνουν στο νου τις κόντρες μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πριν το…1981, με αρνητικό πρωταγωνιστή  -για μια ακόμα φορά- τη ΝΔ και συγκεκριμένα επικοινωνιακά κέντρα που βρίσκονται πέριξ της ηγεσίας.
 
Τι να πρωτοθυμηθούμε:
 
– Όταν έλεγαν επί χρόνια ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο αρχηγός της «17 Νοέμβρη»;
– Ότι ήταν διπλός πράκτορας της CIA και της KGB;
– Ότι λίγα χρόνια μετά έλεγαν ότι ο Λαλιώτης είναι μέλος της «17 Νοέμβρη»;
– Ότι ο Τρίτσης ήταν άθεος και ήθελε να πάρει την περιουσία της εκκλησίας;
 
Ε, λοιπόν τι κι αν έχουν περάσει τριάντα και πλέον χρόνια, κάποιοι δεν λένε να αλλάξουν μυαλά.
– Τώρα βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιστή των καταδικασμένων για συμμετοχή στην «17 Νοέμβρη»,(επειδή ένα μέλος της Κ.Ε είπε μια μπούρδα)
– Λίγο καιρό έλεγαν ότι όταν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα σύρει τους αντιπάλους του και θα τους γδάρει στα γουναράδικα!!
– Τώρα ανακάλυψαν ότι ο Τσίπρας είναι άθεος και είναι έτοιμοι να προτείνουν να προσερχόμαστε στις κάλπες με τα εικονάκια στα χέρια!
 
Μιλάμε για απόλυτη επιστροφή στο παρελθόν στην πολιτική αντιπαράθεση και στην πολιτική επικοινωνία και μάλιστα  στην απόλυτη γιαλαντζί έκδοση της. Τουλάχιστον τότε, ήταν πιο γνήσια, πιο αυθεντική, ταίριαζε και με την εποχή βρε παιδί μου…
 
Μα, δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος βρίσκεται αλλού;
 
Δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο δεν είναι ποιός πιστεύει τι και αν ένας τύπος εκφράσει μια άποψη περί τρομοκρατίας δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια η πλειοψηφία των μελών του και η ηγεσία του κόμματός του;
 
Οι τακτικές αυτές δεν συνιστούν τίποτα άλλο παρά ευτελισμό της πολιτικής ζωής και μάλιστα σε μια περίοδο που μόνο αυτό δεν μας είναι απαραίτητο.
 
Μα δεν έχουν τον θεό τους…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:17