search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:02
MENU CLOSE

Η «Βέμπο» καθυστερεί…

20.01.2014 22:00
Η «Βέμπο» καθυστερεί… - Media

Μία ακόμη, δεύτερη συνεχόμενη, αναβολή παίρνει η παράσταση «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο» στο θέατρο Μπάντμιντον. Αναμένουμε λοιπόν την πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου.

* Μία ακόμη, δεύτερη συνεχόμενη, αναβολή παίρνει η παράσταση «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο» στο θέατρο Μπάντμιντον. Αναμένουμε λοιπόν την πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου. Δόθηκε όμως κανονικά η συνέντευξη Τύπου με τους κεντρικούς συντελεστές της πολυπρόσωπης – και πολυδάπανης – παραγωγής. Ξεχωρίσαμε το χιούμορ του Αντώνη Λουδάρου («δεν παίζω τη Βέμπο, δεν παίζω ούτε τη Μαρινέλλα. Τον Παυλάρα κάνω να ξέρετε…») και την τρυφερή εξομολόγηση του χορογράφου Φωκά Ευαγγελινού, που όταν ήταν 20-21 και έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο η πρώτη οντισιόν που πέρασε ήταν στο «Ζουμ» για πρόγραμμα της Μαρινέλλας. «Δεν με πήραν, υπήρχαν άλλοι πιο έμπειροι από μένα. Αλλά ύστερα από τόσα χρόνια να που συνεργάζομαι μαζί της…».  

* Γαστρεντερίτιδα – Φλαντρώ σημειώσατε άσο. Η παράσταση που έχει στήσει η Λυδία Κονιόρδου στη σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού Θεάτρου, στην οποία έχει τον κεντρικό ρόλο, το περασμένο Σάββατο άφησε παραπονεμένους τους θεατές. Μια γαστρεντερίτιδα ταλαιπώρησε τη Μαρία Διακοπαναγιώτου και δεν δόθηκε καμία από τις δύο παραστάσεις (6 μ.μ. και 9 μ.μ.), παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ηθοποιού. Ωστόσο το έργο του Παντελή Χορν θα έχουν την ευκαιρία να το δουν οι θεατές, καθώς παίρνει παράταση και δεν θα ρίξει αυλαία στις 26 Ιανουαρίου.

* Παράταση μαθαίνω όμως ότι θα πάρει μία ακόμη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου. Ο «Φιλάργυρος» του Μολιέρου με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο ακούγεται ότι θα πάει μέχρι την Κυριακή των Βαΐων κι όχι μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο. Λογικό, μια και στην Κεντρική Σκηνή του κτηρίου Τσίλλερ δεν πέφτει καρφίτσα. Μπορεί ο Γιάννης Μπέζος να μην θέλει οικειότητα με το κοινό του, μπορεί να καυγάδισε με θαυμάστριά του που πήγε να τον φωτογραφίσει κατά την υπόκλιση στο τέλος της παράστασης, το κοινό όμως του δείχνει ότι και οικειότητα θέλει να έχει μαζί του και τον τιμά, παρά τα τερτίπια του …

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:01