search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:36
MENU CLOSE

Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Δεν με ενδιαφέρει αν είναι άθεος, με ενδιαφέρει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο»

20.01.2014 10:47
Αρχίζει η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων με το νέο σύστημα - Media

Διόρθωση πορείας όπως φαίνεται κάνει η Ν.Δ. μετά το ερώτημα περί «αθεΐας» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ρώτησε αν ο κ. Τσίρπας «έχει κολλήσει κανένα ένσημο».

Την δήλωση του υπεύθυνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, πως «ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος» και την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία σχολίασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριακός Μητσοτάκης.
 
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ δήλωσε συγκεκριμένα: «Δεν με ενδιαφέρει αν ο Τσίπρας είναι άθεος, με ενδιαφέρει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο».

Αναφερόμενος επίσης στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα,
μίλησε για ακραία πόλωση και δήλωσε σκωπτικά:  «Οι καλοί αντιμνημονιακοί και οι κακοί μνημονιακοί που θα επαναφέρουν την Ελλάδα στην ευημερία με επιδόματα και υψηλούς δανεισμούς . Δεν λένε πού θα βρουν τα λεφτά για να χρηματοδοτήσουν αυτό το θαυμάσιο όραμα. Δεν αντέχει στη λογική η σκέψη ότι θα σκίσουμε μνημόνια, θα πιάσουμε την Ευρώπη από το λαιμό».

«Είναι εκτός πραγματικότητας οποίος νομίζει ότι θα δανείζεται χωρίς όρους, εκτός αν ο ΣΥΡΙΖΑ φαντάζεται ότι η Ελλάδα θα βγει στο ευρώ θα τυπώσει πληθωριστικό νόμισμα και θα πληρώνουμε υψηλούς μισθούς υπάρχει σε αυτό λογική συνεχεία, αντέχει στη βάσανο της λογικής», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα «γυρίζει» η Ν.Δ. :

Διόρθωση πορείας όπως φαίνεται κάνει η Ν.Δ. μετά το ερώτημα περί «αθεΐας» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την γενική κατακραυγή που ακολούθησε, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα τα ειρωνικά σχόλια συναγωνίστηκαν τις «πειραγμένες» φωτογραφίες

"Τη ΝΔ δεν την απασχολεί αν ο κ. Τσίπρας είναι άθεος", ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου για να συμπληρώσει:

«Αυτό που όμως είναι σοβαρό πολιτικό θέμα είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα φορολογήσει μόνον όσους "δηλώνουν" Χριστιανοί Ορθόδοξοι!»

«Ευχόμαστε η χθεσινή "διαφήμιση" από τον ΣΥΡΙΖΑ των θρησκευτικών απόψεων του κ. Τσίπρα, να μην αποτελεί το άλλοθι για την αντισυνταγματική και ρατσιστική πρόθεση φορολόγησης μόνον όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι», κατέληξε η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:35