search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:17
MENU CLOSE

Τον πέθαναν πριν την ώρα του

20.01.2014 13:16
Τον πέθαναν πριν την ώρα του - Media

Ενίοτε μια παρανόηση μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγάλη παρεξήγηση…

Ενίοτε μια παρανόηση μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγάλη παρεξήγηση. Και έτσι ξαφνικά ένας άνθρωπος να διαβάσει στην εφημερίδα τη… νεκρολογία του.

Ο Σβεν Όλοφ Σβένσον, κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών, ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία. Αν συνυπολογίσουμε ότι μετράει 81 χρόνια ζωής, ήταν το πιο λογικό να εισαχθεί άμεσα σε νοσοκομείο της νότιας Σουηδίας (στην πόλη Γιονσέπινγκ).

Η 90χρονη αδερφή του πήρε τηλέφωνο στο νοσοκομείο να ρωτήσει για την πορεία της υγείας του μικρού της αδερφού  και –προφανώς λόγω βαρηκοΐας ή άνοιας, αποκόμισε την εντύπωση ότι ο Σβεν Όλοφ είχε αποδημήσει.

Συντετριμμένη η γηραιά γυναίκα έγραψε τη νεκρολογία του αδερφού της και την δημοσίευσε στην τοπική εφημερίδα. Ένας από τους φίλους του, ο Λαρς Φάλτσκογκ, πήγε στο νοσοκομείο δύο μέρες μετά για να μαζέψει τα πράγματα του «μακαρίτη» και τον βρήκε ξαπλωμένο στο δωμάτιο του και ολοζώντανο.

Όταν η ιστορία έγινε γνωστή και ο Σβένσον ρωτήθηκε πάντως πως ένιωσε διαβάζοντας την ίδια του τη νεκρολογία απάντησε πολύ ψυχρά «όχι και πολλά. Άλλωστε όλοι προς τα εκεί βαδίζουμε και στην ηλικία μου είσαι προετοιμασμένος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53