search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:09
MENU CLOSE

Η Ιταλίδα δισεκατομμυριούχος που «ξέχασε» να δηλώσει 1.243 ακίνητα

21.01.2014 13:33
Η Ιταλίδα δισεκατομμυριούχος που «ξέχασε» να δηλώσει 1.243 ακίνητα - Media

Στην κατάσχεση 1.243 ακινήτων ιδιοκτησίας της Αντζιόλα Αρμελίνι, της κόρης του ιδιοκτήτη μιας μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας, προχώρησε η ιταλική οικονομική αστυνομία.

Στην κατάσχεση 1.243 ακινήτων ιδιοκτησίας της Αντζιόλα Αρμελίνι, της κόρης του ιδιοκτήτη μιας μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας, προχώρησε η ιταλική οικονομική αστυνομία.

Στην πλειονότητά τους τα αμέτρητα ακίνητα της Ιταλίδας δισεκατομμυριούχου βρίσκονται στη Ρώμη, ενώ στον κατάλογο των ακινήτων συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον τρία ξενοδοχεία. Η Αρμελίνι είχε αποφύγει να καταβάλει στο δημόσιο τους οφειλόμενους φόρους χάρη σε είκοσι εταιρίες που φέρεται να είχε ιδρύσει στο Λουξεμβούργο.

Τα εισοδήματα που η Αρμελίνι δεν δήλωσε ποτέ στην ιταλική υπηρεσία φοροεισπράξεων υπολογίζεται σε έως και 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ. Οι φόροι που αναλογούν υπολογίζονται σε 190 εκατομμύρια ευρώ.

Η εισοδηματίας κατηγορείται, μαζί με έντεκα συνεργάτες της, για παράνομη δράση με σκοπό την φοροδιαφυγή. Η σε βάρος τους έρευνα διήρκεσε έναν χρόνο και σύμφωνα με τις αρχές συνέβαλε να εξακριβωθεί με ποιο τρόπο από την δεκαετία του 1990 και κατόπιν η Αρμελίνι εξαπατούσε το ιταλικό δημόσιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33