search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:44
MENU CLOSE

Η Ελλάδα δεν έχει καλύψει όλους τους όρους για εκταμίευση της δόσης, λέει ο Ντάισελμπλουμ

21.01.2014 13:50
Ντάισελμπλουμ: Τώρα εξετάζουμε την επιστολή με τις μεταρρυθμίσεις - Media

Στις «καθυστερήσεις» της Ελληνικής κυβέρνησης απέδωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ την αδυναμία ύπαρξης ημερομηνίας για επιστροφή της τρόικας στην Ελλάδα

 
Στις «καθυστερήσεις» της Ελληνικής κυβέρνησης απέδωσε ο πρόεδρος του Eurogroup και Ολλανδός υπουργός Εξωτερικών, Γερούν Ντάισελμπλουμ την αδυναμία ύπαρξης ημερομηνίας για επιστροφή της τρόικας στην Ελλάδα.
 
Σε επιστολή του προς το ολλανδικό Κοινοβούλιο αναφέρει μεταξύ άλλων πως
«παραμένει άγνωστο πότε η τρόικα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την επόμενη αξιολόγηση» αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
Σύμφωνα με το Bloomberg, στην επιστολή του σημειώνει ότι η ελληνική πλευρά δεν έχει καλύψει όλες τις προϋποθέσεις και τους όρους για την εκταμίευση των δόσεων του τέταρτου τριμήνου του 2013.
 
«Το Eurogroup θα συζητήσει για την επόμενη δόση προς την Ελλάδα με βάση την επόμενη έκθεση προόδου» επισημαίνεται την επιστολή.
 
Ο κ. Ντάισελμπλουμ αναφέρει ακόμη πως το Eurogroup ενδεχομένως να εγκρίνει το Φεβρουάριο την επόμενη δόση προς την Πορτογαλία και ότι η αναδιάρθρωση του ισπανικού τραπεζικού τομέα θα απαιτήσει μια πενταετία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:42