search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:11
MENU CLOSE

Τα δικά μας παιδιά…

21.01.2014 22:00

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε χρόνο να τα βολέψει…

Ίσως θυμούνται οι αναγνώστες της στήλης την περίπτωση των τριών «δικών του παιδιών», τα οποία ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε τον χρόνο – ανάμεσα στις άοκνες και τιτάνιες προσπάθειές του να εκσυγχρονίσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας – να βολέψει στη Γενεύη ως αντιπροσώπους της χώρας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, οι αξιοκρατικά επιλεγμένοι από τον Γεωργιάδη δεν είναι σε θέση να επιτελέσουν ούτε στοιχειωδώς το έργο τους, διότι δεν γνωρίζουν επαρκώς την αγγλική γλώσσα! Όχι, δεν αποφασίστηκε η μετάκλησή τους, όπως ίσως υποθέσατε. Αποφασίστηκε η μετακίνηση (και η έξτρα καταβολή χρημάτων) διερμηνέων από την Αθήνα στην έδρα του ΠΟΥ. Τι να πούμε; «Ψυχούλα» ο Άδωνις.

Από ανάλογα «φιλεύσπλαχνα» αισθήματα – όχι προς πολιτικούς πελάτες, αλλά προς ξένους πάτρωνες – φαίνεται πως διακατέχεται η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, καθώς οι κύριοι Αβραμόπουλος και Κωσταράκος εμφανίζονται πρόθυμοι να ικανοποιήσουν (προσφέροντας από αυτά που μας… περισσεύουν) το αίτημα των Γάλλων για (κοστοβόρο επιμελητειακή) συνδρομή στο μπάχαλο που έχουν δημιουργήσει και αντιμετωπίζουν στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία! Εύγε!

 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:11