search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:39
MENU CLOSE

Γρεβενά: Επικήρυξη 2.000 ευρώ για όποιον ρίχνει φόλες σε αδέσποτα

22.01.2014 05:39
Γρεβενά: Επικήρυξη 2.000 ευρώ για όποιον ρίχνει φόλες σε αδέσποτα - Media

Το ποσό των 2.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γρεβενών, ότι θα δώσει σε όποιον «καρφώσει» στις αρχές τους ασυνείδητους που ρίχνουν φόλες σε αδέσποτα ζώα στην πόλη.

Το ποσό των 2.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γρεβενών, ότι θα δώσει σε όποιον «καρφώσει» στις αρχές τους ασυνείδητους που ρίχνουν φόλες σε αδέσποτα ζώα στην πόλη.

Οι συνεχόμενοι θάνατοι αδέσποτων ζώων από φόλες, που ρίχνουν ασυνείδητοι σε διάφορα σημεία της πόλης των Γρεβενών τις τελευταίες μέρες, θορύβησαν την δημοτική αρχή.

Χθες Τρίτη, ο δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης επικήρυξε με 2.000 ευρώ τους δράστες, επισημαίνοντας ότι η προσπάθεια που έχει αρχίσει στον συγκεκριμένο τομέα δεν θα σταματήσει από καμία ενέργεια, από όπου και αν προέρχεται.

«Μετά την αποτρόπαια πράξη κάποιων ασυνείδητων οι οποίοι δηλητηριάζοντας αθώα αδέσποτα ζώα προσέβαλλαν βάναυσα ολόκληρη την τοπική κοινωνία των Γρεβενών, με την ιδιότητά μου ως απλού πολίτη αυτής της πόλης θέλω να δηλώσω ότι προσφέρω το ποσό των 2.000,00 € σ΄ αυτόν που με οποιονδήποτε τρόπο αναφέρει στις αρμόδιες αρχές τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους τέτοιων αχαρακτήριστων και εγκληματικών πράξεων» δήλωσε ο δήμαρχος.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να τονίσω σε κάθε κατεύθυνση ότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε ως Δημοτική Αρχή με τη δημιουργία νόμιμου Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων στα παλιά σφαγεία για περισυλλογή, προσωρινή φιλοξενία και διαχείριση των αδέσποτων ζώων δεν θα σταματήσει από καμία τέτοια ενέργεια από όπου και αν προέρχεται και η πολύ καλή συνεργασία μας με τη Φιλοζωική Εταιρεία Γρεβενών θα συνεχισθεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:38