search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:10
MENU CLOSE

Ηλικιωμένη έφαγε ξύλο για… λίγο ξύλο!

22.01.2014 07:10
Ηλικιωμένη έφαγε ξύλο για… λίγο ξύλο! - Media

Σε επεισόδιο στο οποίο ξυλοκοπήθηκε ηλικιωμένη γυναίκα, φέρεται να πρωταγωνίστησε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής μαζί με τον αντιδήμαρχο Στάμου.

Σε επεισόδιο στο οποίο ξυλοκοπήθηκε ηλικιωμένη γυναίκα, φέρεται να πρωταγωνίστησε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής μαζί με τον αντιδήμαρχο Στάμου.
 
Σύμφωνα με καταγγελίες το επεισόδιο έλαβε χώρα σε καφενείο στην Κερατέα το περασμένο Σάββατο 18/1/2013, κατά τη διάρκεια ομιλίας του κ. Λεβαντή σε οπαδούς του.
 
Συγκεκριμένα, μια ηλικιωμένη γυναίκα με τον γιο της πλησίασαν την παρέα του δημάρχου και του ζήτησαν μια άδεια υλοτομίας καθώς βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και εφόσον είναι κοινό μυστικό στην πόλη ότι οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής έχουν μοιράσει αρκετές άδειες υλοτομίας σε γνωστούς και φίλους φέτος τον χειμώνα.
 
Ο δήμαρχος στο επίμονο αίτημα της, φέρεται να της είπε ότι δεν είναι εύκολο να δίδονται άδειες υλοτομίας και θα έβλεπε το αίτημά τους τον Απρίλιο. Η ηλικιωμένη γυναίκα εκνευρισμένη του απάντησε «τι να τα κάνουμε τα ξύλα τον Απρίλιο, αλλά θυμήσου, ότι τον Μάιο έχουμε εκλογές!»
 
Τα πνεύματα τότε οξύνθηκαν με αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος Στάμου μαζί με συνεργάτες του δημάρχου  να επιτεθούν και σύμφωνα με τις καταγγελίες,  να ξυλοκοπήσουν την άτυχη ηλικιωμένη και τον γιό της.
 
Στο σημείο της συμπλοκής έφθασε λίγο αργότερα περιπολικό στης αστυνομίας αλλά ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και η παρέα του είχαν προλάβει να αποχωρήσουν.
 
 
Πηγή: aftodioikisi.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:09