search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:48
MENU CLOSE

Μεγάλη δημοσκόπηση της Pulse RC για το «Ποντίκι»

22.01.2014 22:00
oldphotosdimoskopisi_11390405287.jpg

Η δημοσκόπηση «Δείκτες» Ιανουαρίου της Pulse RC, την οποία δημοσιεύει ολόκληρη  την Πέμπτη, 23/1/14 το «Ποντίκι», καταγράφει σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. με διαφορά 3% τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην αναγωγή της επί των εγκύρων.

 
Η δημοσκόπηση «Δείκτες» Ιανουαρίου της Pulse RC, την οποία δημοσιεύει ολόκληρη την Πέμπτη, 23/1/14, το «Ποντίκι», καταγράφει σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. με διαφορά 3% τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην αναγωγή της επί των εγκύρων.
 
Η έρευνα αυτή περιέχει ένα ακόμη σημαντικό εύρημα: μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται προτιμότερη από μια αντίστοιχη της Ν.Δ. ως προς τη διαχείριση της οικονομίας, στοιχείο το οποίο βάζει σε νέα βάση όχι μόνο την πολιτική αντιπαράθεση, αλλά και την προεκλογική επιχειρηματολογία εν όψει των εκλογών για την αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή, αλλά ακόμη και για την «εθνική» κάλπη, αν αυτή τελικά στηθεί.
 
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει επίσης η διερεύνηση της προτίμησης των αναποφάσιστων ως προς τα κόμματα, τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, τον «Δείκτη κατεύθυνσης πραγμάτων» και την «Προσωπική οικονομική αδυναμία».
 
Σήμερα προδημοσιεύουμε τους πίνακες για την πρόθεση ψήφου και την αναγωγή της επί των εγκύρων. Ολόκληρη την έρευνα – η οποία περιέχει και ευρήματα – έκπληξη – θα διαβάσετε αύριο στο «Ποντίκι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39