search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:15
MENU CLOSE

Πλούσια Ρωσίδα επιχείρησε να αγοράσει λιοντάρι για κατοικίδιο

22.01.2014 17:32
Πλούσια Ρωσίδα επιχείρησε να αγοράσει λιοντάρι για κατοικίδιο - Media

Η ρωσική αστυνομία ανακάλυψε σε τρένο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αγία Πετρούπολη- Μόσχα ένα λιονταράκι ηλικίας τεσσάρων μηνών…

 
Η ρωσική αστυνομία ανακάλυψε σε τρένο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αγία Πετρούπολη- Μόσχα ένα λιονταράκι ηλικίας τεσσάρων μηνών το οποίο είχε αγοράσει μια πλούσια Μοσχοβίτισσα στην τιμή των 2000 ευρώ.
 
Αφού ειδοποίησε τις αρχές ένα μέλος οργάνωσης υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων, η αστυνομία των μεταφορών πραγματοποίησε έφοδο και επιθεώρησε τα βαγόνια του τρένου αμέσως μετά την άφιξή του στη Μόσχα χθες το βράδυ. Κατά την επιθεώρηση ανακάλυψε το άγριο ζώο μέσα σε ένα κλουβί, ανέφερε ο αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο.
 
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Φοντάνκα της Αγίας Πετρούπολης (στα βορειοανατολικά της χώρας), οι ακτιβιστές είχαν ανακαλύψει στο διαδίκτυο ότι η εύπορη Ρωσίδα είχε αγοράσει το λιονταράκι για 90.000 ρούβλια (2000 ευρώ) και είχε αναζητήσει κάποιον για να το μεταφέρει από την Αγία Πετρούπολη στη Μόσχα.
 
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Φοντάνκα, το λιονταράκι πουλήθηκε από ένα θίασο τσίρκου της Αγίας Πετρούπολης, ενώ έφερε σημάδια κακομεταχείρισης.
 
Τα άγρια εξωτικά ζώα, κυρίως τα νεαρά αιλουροειδή, αγοράζονται από Ρώσους Κροίσους τα οποία χρησιμοποιούν ως κατοικίδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:14