search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:58
MENU CLOSE

Αίγιο: 74χρονος πυροβόλησε παιδιά που έπαιζαν!

22.01.2014 19:56
Αίγιο: 74χρονος πυροβόλησε παιδιά που έπαιζαν! - Media

Απίστευτο συμβάν το απόγευμα στην Καλλιθέα του Αιγίου, όταν 74χρονος πυροβόλησε παιδιά που έπαιζαν όπως γράφουν τοπικά ηλεκτρονικά μέσα.

Απίστευτο συμβάν σήμερα το απόγευμα στην Καλλιθέα του Αιγίου, όταν 74χρονος πυροβόλησε παιδιά που έπαιζαν όπως γράφουν τοπικά ηλεκτρονικά μέσα.
 
Το συμβάν σημειώθηκε  κοντά στο Δημοτικό Στάδιο, στις 6 το απόγευμα.
 
Όπως αναφέρει το filodimos.gr o 74χρονος άνδρας βγήκε με την καραμπίνα του και πυροβόλησε για εκφοβισμό μια παρέα ανήλικων παιδιών τραυματίζοντας με  σκάγια ένα 14χρονο αγόρι.
 
Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ο 14χρονος φέρει 20 σκάγια!
 
Το παιδί διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ ο ηλικιωμένος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου και κρατείται, για να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
 
Κατασχέθηκε επίσης και η κυνηγετική του καραμπίνα (νόμιμη), με την οποία πυροβόλησε.
 
Πληροφορίες του filodimos αναφέρουν πως ο 74χρονος, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, ενοχλείτο ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα από τις φωνές των παιδιών και είχε κάνει πολλές παρατηρήσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Πληροφορίες από thebest.gr και filodimos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:58