search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Πάει για δήμαρχος ο Μπέος

23.01.2014 07:46
Τι Βόλος, τι Μονακό - Media

Την Παρασκευή ο Αχιλλέας Μπέος αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Βόλου, κάτι που είχε προαναγγείλει από τον περασμένο Οκτώβριο.

Την Παρασκευή ο Αχιλλέας Μπέος αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Βόλου, κάτι που είχε προαναγγείλει από τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με το sentragoal.gr ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο «Αχίλλειον» στις 20:30, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Βόλου, στις εκλογές που θα διεξαχθούν στα τέλη του ερχόμενου Μαϊου.

«Δίνεται μία ευκαιρία να έχει ο Βόλος έναν δήμαρχο που θα παραμιλάει όλη η Ελλάδα. Όταν το αποφασίσω, ας μην κατέβουν πολλοί, γιατί θα τρέχω μόνος μου. Και οι συνεργάτες μου δε θα είναι πολιτικοί, αλλά φρέσκοι και νέοι άνθρωποι, που θα τους γράψει η ιστορία» είχε δηλώσει στις 11 Οκτώβριο στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 986» ο Αχιλλέας Μπέος που περιμένει την απόφαση του για παραπομπή σε δίκη ή όχι για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

«Μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση του Αρείου Πάγου, έχω δικαίωμα να βάλω υποψηφιότητα για δήμαρχος, για βουλευτής, για οτιδήποτε» είχε τονίσει απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται ότι υπάρχει νομικό κώλυμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24