search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:56
MENU CLOSE

«Καμπάνα» στην ΑΕΚ – Αφαίρεση τριών βαθμών για τα επεισόδια στο Αιγάλεω

24.01.2014 10:54
«Καμπάνα» στην ΑΕΚ – Αφαίρεση τριών βαθμών για τα επεισόδια στο Αιγάλεω - Media

Βαρύς έπεσε τελικά ο πέλεκυς στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στον αγώνα με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». 

Βαρύς έπεσε τελικά ο πέλεκυς στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στον αγώνα με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε την «Ένωση» με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
 
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δυνατή αφαίρεση βαθμών που θα μπορούσε να επιβληθεί στην ΑΕΚ, ενώ όσον αφορά την τιμωρία έδρας υπήρχε κίνδυνος για μία επιπλέον αγωνιστική, αν τα επεισόδια θεωρούνταν εκτεταμένα.
 
Η ποινή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από την ΕΠΟ, ενώ αναμένεται να γνωστοποιηθεί και η τιμωρία που θα επιβληθεί στο Αιγάλεω.
 
Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΑΕΚ πηγαίνει από τους 35 στους 32 βαθμούς, αλλά παραμένει πρωτοπόρος του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον δεύτερο Ηρόδοτο να έχει 25. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν σε άδειο ΟΑΚΑ με τον Μανδραϊκό στις 2 Φεβρουαρίου και με τον ΑΟ Περιστερίου δύο εβδομάδες μετά.
 
 
Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:54