search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:19
MENU CLOSE

Χαλάει ο καιρός από το βράδυ

24.01.2014 11:11
Χαλάει ο καιρός από το βράδυ - Media

Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας

Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, προβλέπει με έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ειδικότερα, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται από το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Στη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη την υπόλοιπη χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ.
 
Αύριο Σάββατο, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά διαστήματα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και κυρίως στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα. Στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές στα βόρεια θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 8 και πιθανόν πρόσκαιρα 9 μποφόρ.
 
Την Κυριακή ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα. Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα ισχυρές θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά, στα ημιορεινά της κεντρικής χώρας αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα βόρεια. Σταδιακά και από τα βόρεια θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στα κεντρικά και βόρεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17