search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:05
MENU CLOSE

Κασιδιάρης στην Αθήνα, Παναγιώταρος στην Περιφέρεια

25.01.2014 08:23
Κασιδιάρης στην Αθήνα, Παναγιώταρος στην Περιφέρεια - Media

Τους ακροδεξιούς υποψηφίους για τους δύο μεγαλύτερους δήμους και την περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή.

Τους ακροδεξιούς υποψηφίους για τους δύο μεγαλύτερους δήμους και την περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή.

Υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ στο δήμο Πειραιά θα κατέβει υποψήφιος ο βουλευτής Νίκος Κούζηλος.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος θα βάλει για Περιφερειάρχης Αττικής, ενώ υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά θα είναι ο Περικλής Μουλιανάκης, αντιπεριφερειάρχης Νήσων ο Μιχάλης Παπαδημητρίου και αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα ο Ιωάννης Μεγάλης.

Μιλώντας στο "Ποντίκι" για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του δήμου Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, κάλεσε τους πολίτες να απαντήσουν «όπως θα απαντούσε ένας Δημοσθένης, ένας Περικλής, ένας Υπερείδης και όλοι οι μεγάλοι άνδρες της αρχαίας Αθήνας».
 
«Η ιστορία και ο πολιτισμός αυτής της πόλης που δημιούργησε τη δημοκρατία, είναι κάθετα αντίθετες με τις απόψεις και τη πολιτική της Χρυσής Αυγής. Υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε και που σαν Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, παλεύω νυχθημερόν για την επίλυσή τους. Όμως η επίλογή ψήφου στη Χρυσή Αυγή, δεν αποτελεί λύση.  Όσοι για λόγους εκδίκησης απέναντι στο πολιτικό σύστημα, σκέφτονται να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές την παράταξη αυτή, θα πρέπει να το ξανασκεφθούν με λογική, αλλά και με ευαισθησία. Οι απουσίες της από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αποδεικνύουν την αδιαφορία της για την Αθήνα. Οι δράσεις της μέσα στη πόλη είναι ακραίες. Τα μεγάλα προβλήματα, όπως η εγκληματικότητα, το εμπόριο ναρκωτικών, η παράνομη μετανάστευση, λύνονται με την επιβολή του νόμου από το κράτος, όχι από αυτόκλητους σωτήρες» πρόσθεσε ο κ. Αποστολόπουλος.
 
Η παρουσίαση των ακροδεξιών υποψηφίων έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά, και παρόντες μεταξύ άλλων ήταν και η κόρη του προφυλακισμένου αρχηγού της Χ.Α. Ουρανία Μιχαλολιάκου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59