search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:28
MENU CLOSE

Καυγάς Μητροπολίτη – πιστής: «Λυπάμαι τον άντρα σας στο σπίτι» (Video)

25.01.2014 09:36
Καυγάς Μητροπολίτη - πιστής: «Λυπάμαι τον άντρα σας στο σπίτι» (Video) - Media

Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν στις 6 Ιανουαρίου κατά την τελετή του Αγιασμού των υδάτων στην λίμνη της Δοϊράνης, από τον μητροπολίτη Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν στις 6 Ιανουαρίου κατά την τελετή του Αγιασμού των υδάτων στην λίμνη της Δοϊράνης, από τον μητροπολίτη Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Ο αν μη τι άλλο ανορθόδοξος τρόπος που επέλεξε ένας άνδρας για να πιάσει τον Σταυρό σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό μιας γυναίκας από τους παριστάμενους, είχαν σαν αποτέλεσμα να μετατραπεί η τελετή σε χώρο διαφωνιών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας από τους παριστάμενους πιστούς εκμεταλλευόμενος τα ρηχά νερά της λίμνης, πήγε περπατώντας από την όχθη στο σημείο που είχε πέσει ο Σταυρός για να τον πιάσει. 

Την ίδια στιγμή από τη απέναντι πλευρά, περίπου δέκα άνδρες που βούτηξαν από βάρκες, προσπαθούσαν να πλησιάσουν τον Σταυρό κολυμπώντας και τρέχοντας.

Η κίνηση αυτή του άνδρα που τελικά έπιασε τον Σταυρό… κυριολεκτικά περπατώντας, προκάλεσε θυμηδία στους παρευρισκόμενους αλλά και εκνευρισμό τόσο στον μητροπολίτη όσο και σε ορισμένους από τους παριστάμενους.

Όταν ο μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ πήρε το λόγο για να σχολιάσει το γεγονός, μια από τις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί, η οποία ήταν συγγενής με κάποιους από τους αδικημένους κολυμβητές, αν και επί της ουσίας συμφωνούσε με αυτό που πήγε να πει ο μητροπολίτης, θέλησε να βγάλει το… δικό της λόγο.

Ο διάλογος που ακολούθησε και απαθανατίστηκε σε βίντεο είναι χαρακτηριστικός.

(Αναδημοσίευση από το www.dogma.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26