search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:18
MENU CLOSE

Χρυσαυγίτες κατέβασαν πανό για τον Φύσσα

25.01.2014 11:53
Χρυσαυγίτες κατέβασαν πανό για τον Φύσσα - Media

Περίπου 100 Χρυσαυγίτες, με στρατιωτικό βηματισμό και περιβολή, πραγματοποίησαν πορεία στο Κερατσίνι και κατέβασαν το πανό που είχε αναρτηθεί στον τόπο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Περίπου 100 Χρυσαυγίτες, με στρατιωτικό βηματισμό και περιβολή, πραγματοποίησαν πορεία στο Κερατσίνι και κατέβασαν το πανό που είχε αναρτηθεί στον τόπο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι από αυτούς φέρανε ασπίδες ενώ ακούστηκαν κάποια συνθήματα για «εθνικιστές αγωνιστές».
 
Γουστάρεις δε γουστάρεις φυλλάδιο θα πάρεις…

Οι Χρυσαυγίτες προσπαθούσαν επίσης με το ζόρι να δώσουν σε περαστικούς οδηγούς φυλλάδια με φωτογραφία του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με χρήστη του twitter όταν οι οδηγοί εξέφραζαν όμως στα μέλη της Χρυσής Αυγής την άρνησή τους να πάρουν το φυλλάδιο τότε οι Χρυσαυγίτες τα τοποθετούσαν στα παρ – μπριζ των αυτοκινήτων.

Σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό η οργάνωση του ΚΚΕ στον Πειραιά σημειώνει:        
«Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική εμφάνιση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι. Η ναζιστική συμμορία των δολοφόνων, με προκλητικό τρόπο, εμφανίστηκε στις εργατογειτονιές του Κερατσινίου, τραμπούκισε περαστικούς, εργαζόμενους και επαγγελματίες, που δυσανασχετούσαν για την παρουσία τους, ενώ βεβήλωσε και το χώρο που δολοφονήθηκε από τα χέρια τους ο Παύλος Φύσσας.

Οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία του Πειραιά πρέπει με αποφασιστικότητα να απομονώσουν τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. Να μην μπορούν να στέκονται σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά λαϊκή γειτονιά. Η οργάνωση της πάλης του λαού είναι αυτή που θα δώσει αποφασιστική απάντηση στους απογόνους των ναζί».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:18