search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:14
MENU CLOSE

«Πέταξε» 3.000.000.000 δολάρια στον Mr Facebook

25.01.2014 16:27
«Πέταξε» 3.000.000.000 δολάρια στον Mr Facebook - Media

Η εφαρμογή του κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο και ο ίδιος κατάφερε να γίνει γνωστός όταν «πέταξε στα μούτρα» του ιδρυτή του Facebook,  Μάρκ Ζούκερμπεργκ, 3 δισ. δολάρια.

 
Η εφαρμογή του κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο και ο ίδιος κατάφερε να γίνει γνωστός όταν «πέταξε στα μούτρα» του ιδρυτή του Facebook,  Μάρκ Ζούκερμπεργκ, 3 δισ. δολάρια.
 
Ο λόγος για τον 23χρονο Έβαν Σπίγκελ, ο οποίος απέρριψε την πρόταση του Ζούκερμπεργκ για εξαγορά της εφαρμογής του που ονομάζεται, Snapchat, η οποία κάνει θραύση στους νέους καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν φωτογραφίες που διαγράφονται αυτομάτως έπειτα από δέκα δευτερόλεπτα.
 
Πολλοί, μάλιστα, εκμεταλλεύονται αυτή τη δυνατότητα για να ανταλλάσουν φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.
 
Αρχικά ο Σπίγκελ είχε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα, το Txteb, το οποίο έπαιρνε πληροφορίες μέσω ίντερνετ και με SMS τις έστελνε σε Ινδούς που δεν είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Συνέχισε με μία αποτυχημένη ιστοσελίδα και στη συνέχεια ήρθε το Snapchat.
 
Ο συνιδρυτής όμως της εφαρμογής υποστήριζε ότι ήταν δική του ιδέα και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη γεγονός για το οποίο ο Σπίγκελ δήλωσε: Αυτή είναι η ζωή, άδικη. Εγώ έχω υπάρξει πολύ τυχερός στη ζωή μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50