search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:41
MENU CLOSE

Ο Κουβέλης λέει «όχι» στους 58

26.01.2014 11:44

Την κάθετη αντίθεσή του για εκλογική συνεργασία με τους 58 εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέης

 
Την κάθετη αντίθεσή του για εκλογική συνεργασία με τους 58 εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέης
 
 «Στο συνέδριό μας λάβαμε αποφάσεις με μεγάλη πλειοψηφία και διαμορφώσαμε την πολιτική που θα ακολουθήσουμε το επόμενο διάστημα. Αυτές οι αποφάσεις μας δεσμεύουν όλους και πιστεύω ότι τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος μας θα εργασθούν συλλογικά για την υλοποίηση τους. Βεβαίως στη ΔΗΜΑΡ όσοι μειοψηφούν διατηρούν το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμούν, να εκφράζουν δημόσια τη διαφορετική τους άποψη» αναφέρει ο κ. Κουβέλης μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και προσθέτει όμως ότι πιστεύει πως «η απόφαση της Κίνησης των 58 να κατέλθουν στις ευρωεκλογές μαζί με το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί νέα δεδομένα που θα ληφθούν υπόψη από όλους.

Επαναλάβει ότι προτεραιότητα της Δημοκρατικής Αριστεράς, είναι η συγκρότηση του προοδευτικού πόλου και τονίζει ότι «η συμπαράταξη μπορεί και πρέπει να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις που αγωνίζονται για μια προοδευτική διέξοδο από την κρίση».
 
«Επιδιώκουμε την ταχύτατη προώθηση των διαδικασιών συγκρότησης του. Δεν έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις για το όνομα, δηλαδή για το αν και τι θα προστεθεί στον τίτλο του κόμματός μας. Για όλα αυτά θα αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή» καταλήγει ο κ. Κουβέλης.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18