search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:34
MENU CLOSE

Ξεκίνησε την απάντληση πετρελαίου από τον Κόλπο του Μεξικού η BP

04.06.2010 17:18
Ξεκίνησε την απάντληση πετρελαίου από τον Κόλπο του Μεξικού η BP  - Media

Κάλυμμα με στόχο να περιορίσει τη διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού, τοποθέτησε η BP, το οποίο συλλέγει περίπου 1.000 βαρέλια την ημέρα.

Κάλυμμα με στόχο να περιορίσει τη διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού, τοποθέτησε η BP, το οποίο συλλέγει περίπου 1.000 βαρέλια την ημέρα.

Το ποσοστό είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα 19.000 βαρέλια πετρελαίου που αναβλύζουν από την πετρελαιοπηγή, αλλά αξιωματούχοι της ακτοφυλακής, ελπίζουν ότι ο ρυθμός άντλησης θα αυξηθεί σταδιακά.

Παράλληλα, την Παρασκευή αναμένεται να επισκεφτεί την  περιοχή, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα  προκειμένου να ενημερωθεί για τις προσπάθειες αντιμετώπισης του προβλήματος.

Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε προγραμματισμένη επίσκεψή του αυτό τον μήνα στην Αυστραλία και την Ινδονησία, για να έχει το χρόνο να αντιμετωπίσει την κρίση με την πετρελαιοκηλίδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:31