search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:42
MENU CLOSE

Οι «58» ψάχνουν αρχηγό

27.01.2014 08:09
Οι «58» ψάχνουν αρχηγό - Media

Υπόγειες κόντρες στις τάξεις των διαφόρων μικροομαδων που συγκροτούν την κίνηση των «58» σημειώνονται τις τελευταίες μέρες σε ότι αφορά το ποιος θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογες

Υπόγειες κόντρες στις τάξεις των διαφόρων μικροομαδων που συγκροτούν την κίνηση των «58» σημειώνονται τις τελευταίες μέρες σε ότι αφορά το ποιος θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογες, αν και ακόμα δεν έχει απολύτως ξεκαθαριστεί αν σε αυτό θα μετάσχει το ΠΑΣΟΚ.
 
Στο παιχνίδι αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκονται και μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα και επιχειρηματικά συμφέροντα αφού πιστεύουν ότι με τέτοιου είδους δορυφορικά σχήματα, θα ελέγξουν τις μετεκλογικές συνεργασίες.
 
Μέχρι στιγμής ακούγονται τα ονόματα του Ανδρέα Παπαδόπουλου, ο οποίος πέρασε με επιτυχία από την θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ (υπάρχουν όμως αντιδράσεις από «σημιτικά» στελέχη της κίνησης, αλλά και από το ΠΑΣΟΚ, λόγω των σχέσεων του με παράγοντες της ΝΔ), του Σπύρου Λυκούδη, ο οποίος αποτελεί αξιόπιστη λύση, αλλά εάν το ΠΑΣΟΚ μετέχει στο εγχείρημα, φαβορί θεωρείται και ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
 
Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Κηφισιάς. Θέμα: «Η Ελλάδα μετά το μνημόνιο» με εισηγητές τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, τον καθηγητή Χρήστο Ροζάκη και τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρη Ψαριανό.
 
Μία ακόμα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου, την οποία οργανώνει στις Βρυξέλλες η ευρωβουλευτής Άννυ Ποδηματά για την κρίση στην Ευρώπη. Εκεί θα μιλήσει εκ μέρους των «58» ο Τάσος Γιαννίτσης ενώ έχει κληθεί και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, στελέχη της κεντροαριστεράς καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:40