27/05/2019 07:55:43

Οικογένεια Φύσσα: Οι χρυσαυγίτες βεβήλωσαν τη μνήμη του Παύλου για να τρομοκρατήσουν την κοινωνία

Οικογένεια Φύσσα: Οι χρυσαυγίτες βεβήλωσαν τη μνήμη του Παύλου για να τρομοκρατήσουν την κοινωνία - Media

Για εκφοβισμό και τρομοκράτηση της κοινωνίας και των ίδιων κάνει λόγο η οικογένεια του Παύλου Φύσσα σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το κατέβασμα από μέλη της Χρυσής Αυγής του πανό που υπήρχε στην Κερατσίνι προς τιμή του παιδιού τους.

«Η καταστροφή του μνημείου και των διαφόρων αντικειμένων συμβόλων σχετικώς με τη μνήμη του Παύλου, η διανομή κατά τρόπο προκλητικό φυλλαδίων, οι ύβρεις και οι απειλές από παρελαύνοντες, έξω σχεδόν από την οικία μας με πλήρη στρατιωτική αμφίεση είναι προφανές ότι στοχεύουν όχι μόνο στον εκφοβισμό και τρομοκράτηση της οικογενείας μας, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας και αποτελούν μια μαχαιριά σε όλους εμάς αλλά και μια μαχαιριά στην ύπαρξη και λειτουργία πανανθρώπινων αξιών» αναφέρει η οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου, περίπου 100 μέλη της Χρυσής Αυγής κατέβασαν το πανό και μετά επιτέθηκαν στο «ρεσάλτο».
ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.