search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:48
MENU CLOSE

Αποχή από τα καθήκοντά τους για τους δικηγόρους της Κορίνθου

28.01.2014 05:56
Αποχή από τα καθήκοντά τους για τους δικηγόρους της Κορίνθου - Media

Την αποχή από τα καθήκοντά τους για την  Τρίτη και την Τετάρτη αποφάσισαν οι δικηγόροι στην Κόρινθο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη φρούρησης των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων του Δικαστικού Μεγάρου

Την αποχή από τα καθήκοντά τους για την  Τρίτη και την Τετάρτη αποφάσισαν οι δικηγόροι στην Κόρινθο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη φρούρησης των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων του Δικαστικού Μεγάρου, έπειτα και από την έκρηξη που σημειώθηκε τη  Δευτέρα.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου, καταδικάζει με τον εντονότερο τρόπο την «απαράδεκτη ενέργεια της βάρβαρης εμπρηστικής επίθεσης στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου η οποία μάλιστα έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές».

Επίσης ο  Δικηγορικός Σύλλογος καταγγέλλει την ανυπαρξία οποιωνδήποτε μέτρων ασφαλείας και «της ένεκα τούτων πρόκλησης καθημερινού κινδύνου για την ζωή και την σωματική ακεραιότητα των πολιτών και των εργαζομένων σε αυτό».

Νωρίτερα τόσο η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, όσο και η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, ζήτησαν την άμεση λήψη μέτρων ασφαλείας στα δικαστήρια της χώρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:48